Başkan Sarıalioğlu, Korkut Halkını Unutmadı

Of Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen üst yapı çalışmalarının yanı sıra Mahallelerde bulunan Betonlama çalışmaları devam ediyor.

Belediye ekipleri tarafından Mahallelerde altyapı ve üst yapı çalışmaları sürdürdüklerini belirten Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Of’un belediye sınırlı içerisindeki sorunlarını İlgili birim müdürlükleri ve Mahalle muhtarlarımızla yaptığımız toplantılar ve yerinde yapılan incelemelerle tespit ediyoruz. Bu sorunları program dahilinde yürütüyoruz. Ekiplerimiz, betonlama ve malzeme nakil çalışmalarını Korkut Mahallesinde başlattıkları yaklaşık 200 metreküp yol betonlama çalışmasını bitirmek üzere. Bunun yanı sıra ihtiyaç olan bölgelerde, ara sokak ve caddelerimizde betonlama çalışmalarımız havalarında elverişli olduğu müddetçe kısım kısım ihtiyaç olan bölgelerde devam edecek" dedi.