Keler Mahallesi'nde Beton Yol Çalışması

İlçemiz Keler Mahallesi sınırları içerisinde bozuk olan yolda betonlama çalışması yapıldı.

Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol betonlama çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ilçe merkezinde yürüttüğü üstyapı çalışmalarının yanı sıra ilçeye bağlı Keler Mahallesinde daha önce programa alınan ve bozuk olan yol betonlandı.

Belediye ekipleri tarafından ilçede program dahilinde çeşitli çalışmalar yürüttüklerini belirten Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Daha güzel yaşanabilir bir Of oluşturmak için çalışmalarımız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından Keler Mahallesinde 210 metreküp yol betonlama çalışmalarımızı tamamladık. Buranın ardından belirli program dahilinde ihtiyaç olan bölgelerde yol betonlama çalışmalarımız devam edecek" dedi.