Of Belediyesi, Ağaçseven halkının sorunlarını bir bir çözüyor

Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yürütülen yol bakım-onarım, tesviye, asfaltlama, beton yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Bu çalışmalar kapsamında ilçenin Ağaçseven Mahallesi Yeşiltepe Mevki’inde beton yol yapım çalışması yapılarak bölge halkının hizmetine sunuldu.

Çalışmalar ile ilgili konuşan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "İlçemiz merkezi ve belediye sınırları içerisinde olan, ulaşım sıkıntılarını çözmek adına yaptığımız çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Ekiplerimiz gece-gündüz, hafta sonu demeden çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Ağaçseven Mahallesi’nde yolun bozuk olan ve her yağışta daha fazla ulaşımı güçleştiren bölümüne betonlama çalışması yapılarak bu sorunu tamamen çözmüş olduk. Yol çalışmalarımız aciliyet durumuna göre belirlediğimiz program dahilinde ilçemizin her noktasında devam edecektir" dedi.

Ağaçseven Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kibaroğlu’da yaptığı açıklamada, "Belediyemizce programa alınan yolumuzun betonlaşması çay sezonunun açılmasına kadar yapıldı. Bu kısım oldukça bozuktu. Kısım kısım mahallemizin yollarını betonluyoruz. Çok bozuk olan kısımlardan başlayarak betonlaşma işlerine başladık. Belediye Başkanımız Sayın Salim Salih Sarıalioğlu’na ve personeline şahsım ve mahalle halkım adına teşekkür ediyorum" dedi.