Sarayköy Mahallesinde Alt Yapı Çalışmaları Sürüyor

Of Belediyesi tarafından ilçe genelinde sürdürülen alt yapı çalışmaları Sarayköy mahallesinde hız kesmeden devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl ilçemizde yaşanan sel felaketlerinin ardından ilçe genelindeki alt yapı çalışmalarına büyük önem vererek olası su taşkını yaşanabilecek tüm yerlerin tek tek tespitlerini yapan Of Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü teknik ekipleri, tespiti yapılmış yerlerdeki teknik çalışmalarını aralıksız olarak sürdürerek, Alt yapı çalışmaları kapsamında taş duvar ve yağmur suyu kanalı döşemesi gibi çalışmalarına ilçe genelinde devam ediyor.

Alt yapı çalışmaları kapsamında İlçe’de bir çok heyelan yüzünden zarar gören mahallelerde gerekli alt yapı çalışmalarını tamamlayan Of Belediyesi Sarayköy mahallesinde başlattığı alt yapı çalışmaları ile 2 ayrı noktada taş duvar çalışması yaparak Sarayköy mahallesinin alt yapısını güçlendirdi.

Çalışmaların Sarayköy Mahallesi'nde altyapısı tamamlanan noktalarda hızla devam ettiğini dile getiren Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Yollar bir yerin gelişmesinde en önemli unsurlardan birisidir. Bu düşünceden yola çıkarak yaptığımız bu yöndeki çalışmalarımızı vatandaşlarımızın huzur ve rahatını düşünerek gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızı daha iyi ve güzel bir ilçeye kavuşturmak için çalışmalarımız belli bir plan çerçevesinde devam ediyor" dedi.