Oflu Karateciler Yıldız Gibi Parladı

Of Belediyesi Karate Takımı, 12.Palandöken Uluslararası Karate Şampiyonası’ndan başarıyla döndü.

Of Belediyesi Karate takımı Erzurum’da düzenlenen 12.Palandöken Karate Şampiyonasında 4 gümüş ve 3 bronz madalya alarak Of’un gururu oldular.

Of Belediyesi Karate Takımı sporcuları, 12.Palandöken Karate Şampiyonasında 4 gümüş ve 3 bronz madalya ile ilçemize dönerek, yeni bir başarıya imza attılar.

41 ülkeden 1500 sporcunun katıldığı Şampiyonada Samet Saylam (Gümüş Madalya), Mehmet Yasin Ulusoy (Gümüş Madalya), Oğuzhan Kılıç (Gümüş Madalya) ve Zeynep Yüksel Yaşar ( Gümüş Madalya), Muhammet Emin Emer (Bronz Madalya), Efna Korkmaz (Bronz Madalya ve Zübeyde Doğan (Bronz Madalya alarak ilçemiz Of’u gururlandırdılar.

12.Palandöken Uluslararası Karate Şampiyonası’ndan başarılı sonuçlarla döndüklerini söyleyen antrenör Salih Doğan, sporcularıyla gurur duyduğunu belirterek “Sporcularımız kıyasıya mücadele ettiler. Erzurum’da da madalyalara ambargo koyarak, 7 madalya ile Of’umuza bir kez daha başarı kazandırmanın onurunu yaşıyoruz. Bizlere destek olan başta Of Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu’na  ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Şampiyona sonrası antrenör Salih Doğan’ı telefonla arayarak tebrik eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Çocuklarımız ile gurur duyuyoruz. 41 ülkeden 1500 sporcu arasından 7 madalya ile dönmek çok önemli bir başarı. Sporcularımızı, antrenörlerini ve ailelerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Şampiyonada derece yapan sporcular;

1. Samet Saylam                     2001 52 kg 2.
  2. Mehmet Yasin Ulusoy        2002 40 kg 2.
  3. Oğuzhan Kılıç                     2002 50 kg 2.
  4. Zeynep Yüksel Yaşar         2001 Takımda 2.
  5. Muhammet Emin Emer       2001 57 kg 3.
  6. Efna Korkmaz                    2006 35 kg 3.
  7. Zübeyde Doğan                  2007 22 kg 3.
  8. 2005-2007 Doğumlu Bayan Takım Kumite 3.lük kupası
  9. 2002-2001 Doğumlu Erkek Takım Kumite 3.lük kupası