Ballıca Mahallesi’nde önce altyapı, sonra asfalt

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ballıca Mahallesi’nde sürdürülen asfalt çalışmalarını inceledi.

Sıcak asfalt çalışmasına büyük önem verdiklerini söyleyen Sarıalioğlu, "Ballıca Mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledik. Buradaki asfalt çalışmaların kısa sürede bitirilerek, yolun vatandaşların hizmetine sunağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür ediyoruz" dedi.

Sıcak Asfalt çalışmaları ile ilgili memnuniyetlerini dile getiren Ballıca Mahallesi Muhtarı Recep Yavuz, yapılan hizmetlerden dolayı Of Belediyesine teşekkür etti. Ağır geçen kış mevsiminde yolların büyük bir bölümünün yıprandığını ifade eden Yavuz, "Of Belediyemiz yollarımızı güzel bir hale getirdi. Yapılan çalışmaları takdir ediyoruz. Çalışmaların hayata geçirilmesinde rol oynayan başta Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dediler.