Solaklı Deresi Güzelleşiyor

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Solaklı Deresi'nde yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Sarıalioğlu, "DSİ tarafından yapılan ve belediyemizin de destek verdiği çalışmalarla sel ve taşkın tehlikesi büyük oranda önlenmiş olacak" dedi.

Sarıalioğlu "İlçemizde kış mevsimde ki şiddetli yağışlarda taşkınların yaşandığı derelerin ıslah edilmesi çok önemli görüyoruz. Bu çalışmaların tamamlanması ile sel ve taşkın gibi tehlikelerin önüne geçmiş olacağız. DSİ tarafından yürütülen projelere belediye olarak gerekli duyulan noktalarda destek oluyoruz. Solaklı Deresi'nde çalışmalar sürüyor ve Solaklı Deresi güzelleşiyor. Bu projeleri yürüten Devlet Su İşleri (DSİ) Müdürlüğü'ne ve ilçemizin yararına olan her türlü hizmetin getirilmesine katkı veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum" dedi.