Of’ta Enerji Konusu Masaya Yatırıldı

Of’ta Enerji Konusu Masaya Yatırıldı

Of’ta elektrik konusunda yaşanan sıkıntıların çözüme kavuşturulması için istişare toplantısı düzenlendi.

Of’ta elektrik konusunda yaşanan sıkıntıların çözüme kavuşturulması için istişare toplantısı düzenlendi.

Of Belediyesi'nin organize ettiği elektrik kesintilerinin ve sorunların konuşulduğu toplantı Belediyenin Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantıya Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş (EDAŞ) Şirket Müdürü Mehmet Aydın, İşletme Grup Şefi Ayhan Sarıkoç ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Nurtan Yılmaz ile 55'e aşkın muhtar katıldı. Her iki tarafı da dinleyen Başkan Sarıalioğlu, “Sorunları dinledik, biz belediye olarak neler yapabiliriz, bizim için önemli olan bu” diyerek başta abonelikler konusunda yapılan girişimleri paylaştı.

Of’ta muhtarların Aksa Elektrik Dağıtım A.Ş. yetkililerine sorunlarını tek tek iletmeye çalışmalarına son vermek için toplantı düzenlendi. Bütün muhtarların davetli olduğu toplantıya Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. yetkilileri ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu katıldı. Muhtarlar; başta aydınlatma direkleri olmak üzere, sarkan elektrik tellerini, fırtına sonrası yanmayan sokak lambalarını, ağaç direkleri ve ulaşılamayan 186’yı şikayet etti. Tek tek tüm talepleri dinleyen Çoruh Şirket Müdürü Mehmet Aydın, EPDK’nın getirdiği yükümlülükler nedeniyle yaşanan sorunları dile getirdi. Muhtarların taleplerini not alan Aydın, sorunların giderilmesi için çalışmalar yapılacağını vurguladı. 186’ya ulaşılamaması konusuna da açıklık getiren Aydın, belediye başkanı, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve muhtarlar için özel hizmet verildiğini, bu kişilerin araması halinde öncelik tanındığını aktardı.

Her iki tarafı da dinleyen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ise dile getirilen konularla ilgili belediyenin ne yapabileceğinin araştırılacağını ve konuların takipçisi olunacağını aktardı.