Kireçli'de Betonlama Çalışması Tamamlandı

Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce ilçemizde yol çalışmaları durmaksızın devam etmekte olup, alt yapı çalışmalarının büyük ölçüde tamamlanmasının ardından ara vermeden asfaltlama, betonlama ve düzeltme çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar dahilinde Kireçli Mahallesinde betonlama çalışması yapılarak bölge halkının hizmetine sunuldu.

Yol yapım çalışmaları ile ilgili konuşan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu "İlçemizde genel itibariyle yol çalışmalarımız devam etmekte. Alt yapıyı yenileyerek üst yapı çalışmalarımızı tamamlamaktayız, çalışmalarımız tamamlandığında ilçemiz daha modern bir görünüme kavuşacaktır. Çalışmalar süresince bize büyük bir sabır örneği gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Betonlama çalışmalarından dolayı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na teşekkür ederiz" dedi.