Birkan'dan Memleketi Of'a Ziyaret

Birkan'dan Memleketi Of'a Ziyaret

AK Parti Bursa Milletvekili Av. Zekeriya Birkan bir dizi temaslarda bulunmak üzere memleketi Of’a geldi.

AK Parti Bursa Milletvekili Av. Zekeriya Birkan bir dizi temaslarda bulunmak üzere memleketi Of’a geldi. Trabzon ziyaretleri kapsamında Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu da makamında ziyaret etti.

Milletvekili Aydın’a Başkan Sarıalioğlu Of Belediyesi’nin projeleri hakkında bilgi verdi.

Kendisi de Oflu olan Bursa Milletvekili Av. Zekeriya Birkan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatile girmesinin ardından sılayı rahim yapmak üzere memleketi Of’a geldi.

Tatilini burada geçiren Milletvekili Aydın bir taraftan da çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda beraberindeki heyet ile Of Belediyesini de ziyaret eden Birkan, Belediye tarafından yapılan çalışmalar hakkında Başkan Sarıalioğlu’ndan bilgi aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Bursa Milletvekilimiz Av. Zekeriya Birkan hemşerimiz, çok önemli bir değerimiz. Of ile ilgili her konuda elimiz, ayağımız. Bugün İlçemizi ziyarete geldiler. Sayın Vekilimizi Trabzon’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Kendisi ile beraber çalışmak büyük bir onur. Kendisi Bursa Milletvekili ama iyi bir Oflu, her projede bize yol gösteren, gerçekleşmesi için destek veren Vekilimize şehrim adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Bursa Milletvekili Av. Zekeriya Birkan da Oflu olduğuna vurgu yaparak “Her fırsatta Trabzon’a gelmeye özen gösteriyoruz. Meclisin tatilde olmasını fırsat bilerek hem sılayı rahim yapmak hem de burada birtakım etkinliklere katılmak üzere geldim. Trabzon’a yapılan hizmetler hem Türkiye’yi hem de Trabzonlu olarak beni ilgilendiriyor.” dedi.

Konuşmaların ardından Bursa Milletvekili Av. Zekeriya Birkan beraberindekilerle beraber partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Ziyarette Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Gençlik Kolları Başkanı İlyas Bayraktar, Kadın Kolları Başkanı Nurcan Hacıahmetoğlu ve çok sayıda partililer hazır bulundu.