Of Devlet Hastanesi'nin yenilenen acil servisi hizmete girdi

Of Devlet Hastanesi'nin yenilenen acil servisi hizmete girdi

Ağustos 2013'te tadilata giren Of Devlet Hastanesi Acil Servisi, tadilat ve onarım işleri tamamlanarak hizmet vermeye başladı.

Ağustos 2013’te tadilata giren Of Devlet Hastanesi Acil servisinin genişleme ve yenilenmesi çalışmalarında sona erdi.

Yenilenen Of Devlet Hastanesi Acil servisinde son çalışmalarla servis bünyesinde 1 tane muayene deksi, 16 müşaade yatağı ile Hasta yakınları için geniş bir bekleme odası yapıldığı görülürken cihazların tamamının yenilenerek hizmete sokuldu. Hastane bahçesinde Acil Servis girişi önünden ambulanslar için yol yapım ve peyzaj çalışmasının sürdüğü ve çalışmaların kısa sürede sonuçlanacağı öğrenildi.

Acil servisinin yeni hali hasta ve hasta yakınları tarafından memnuniyetle karşılandı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu ve beraberinde Of Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Şaban Uysal yeni hizmete açılan acil servisi akşam saatlerinde ziyaret ederek çalışan personele hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

“OF HER GEÇEN GÜN GELİŞİYOR”

Of’ta her alanda olduğu gibi, sağlık alanında son yıllarda büyük yatırımlar yapıldığına dikkat çeken Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, bu yatırımların başında 100 yataklı Devlet Hastanesi inşaatının başlaması olduğunu söyledi. İlçe nüfusunun artmasıyla, kalifiye sağlık kuruluşlarına ihtiyaç olacağını ifade eden Sarıalioğlu, “İlçemiz her geçen gün gelişiyor ve büyüyor. Bu büyüme ve gelişmelerin başında, eğitim, sağlık gibi sektörler geliyor. Bunlara bağlı olarak ilçemizin ekonomik ve sosyal seviyesi de yükseliyor. Bugün burada yenilenen Acil Servisini inceledik, yetkililerden bilgi aldık. İnşallah ilçemiz için, bu kurumdan faydalanacak vatandaşlarımız için hayırlı olur. Ben hastanemizin halkımıza şifalar getirmesini diler, hastanenin oluşuma katkı koyan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.