Of'ta Şehitler İçin Dua Okundu

Of'ta Şehitler İçin Dua Okundu

Oflular son günlerde yaşanan terör saldırılarında şehit olan asker ve polisleri unutmadı.

Oflular son günlerde yaşanan terör saldırılarında şehit olan asker ve polisleri unutmadı. Cuma namazı öncesi binlerce vatandaş ellerini semaya açarak şehitler için dualar etti.

Oflu vatandaşlar son günlerde artan terör saldırılarında şehit olan asker ve polisler için bir araya geldi. Of Çarşıbaşı Büyük Cami’nde Cuma namazı öncesi toplanan binlerce vatandaş ellerini semaya şehitler için açtı. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nun da katıldığı dua programı ve cuma namazında şehitler için hep birlikte dualar edildi.

Başkan Sarıalioğlu burada yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Sarıalioğlu, “Özellikle güzel bir cuma gününde bütün müminlerin cumasını tebrik ediyorum. Cenabı Allah’ın bu güzel gün dolayısıyla ülkemize, milletimize ve İslam coğrafyasına huzur, barış, esenlik getirmesini diliyorum. Bizler Oflular olarak bu güzel Cuma gününde Of Müftülüğü ve belediyemizin organizasyonuyla birlikte vatanın savunulmasında, canını, malını, hayatını gözlerini kırpmadan feda eden aziz şehitlerimizin hatırasına bir program düzenlemek istedik. Allah ülkemizi, milletimizi, her türlü terör saldırısından, her türlü düşmanın şerrinden muhafaza eylesin. İnşallah ülkemiz birlik, beraberlik ve huzur içerisinde daha güzel günler yaşasın istiyoruz” dedi.