Kireçli Mahallesi'nde Yol Çalışması Yapılıyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri Of’a bağlı Kireçli Mahallesi'nde yeni yol açma ve genişletme çalışmaları yapıyor.

Kireçli Mahallesi'nde yapılan çalışmalarda Büyükşehir Belediyesi ekiplerine destek veren Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, yapılan çalışmalardan dolayı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi'nin, Of’un birçok noktasında önemli işlere imza attığını belirten Başkan Sarıalioğlu, "Of’ta büyük işler yapılıyor. Kireçli Mahallemizde yapılan çalışmalar takdire şayan, Bu mahallemizde taş duvar, yol genişletme ve altyapı çalışmaları yapılıyor. Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını takdir ediyorum. Bütün ilçe belediye başkanlarıyla görüşüyoruz. Yol hizmetleri noktasında Büyükşehir Belediyemizin önemli çalışmalar yaptığından hem fikiriz. Güzel ekipler kurulmuş. Çok azimli çalışıyorlar. Bu ekiplerden insanlar razı. Bu çalışmalardan dolayı tekrar emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.