Of Belediyesi'nden Artvin'e yardım eli

Of Belediyesi'nden Artvin'e yardım eli

Artvin’de yaşanan sel felaketinin ardından bölgede yaşanan olumsuzluklarla mücadele eden Artvin Belediyesi’ne, Of Belediyesi’nden yardım eli uzanıyor.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Artvin’de yaşanan sel felaketinin ardından Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan,  Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ile telefonla görüşerek, “İmkanlarımız el verdiği sürece elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız” dedi.

Artvin’de yaşanan sel felaketinin ardından bölgede yaşanan olumsuzluklarla mücadele eden Artvin Belediyesi’ne, Of Belediyesi’nden yardım eli uzanıyor. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan,  Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ile telefonla görüştükten sonra düğmeye basarak, yardım talepleri karşısında iş makinelerini heyelan ve sel felaketinin yoğun olarak yaşandığı Hopa ve Arhavi ilçelerine gönderdi.

‘Başsağlığı ve geçmiş olsun’ dileklerini ileten Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti. Başkan Sarıalioğlu, “Artvin’in Hopa ve Arhavi ilçelerinde yaşanan sel felaketinin üzüntüsünü yaşıyoruz. Yaşanan can kayıpları yüreğimizi yaktı. Hayatın normale dönmesi için ciddi bir çaba gerektiğinin farkındayız. Biz de bu çabaya Of Belediyesi olarak destek vermek istiyoruz. Sel felaketlerinde can kayıpları yaşamanın, beraberinde gelen sıkıntıların geçmişte yaşandığı bir kentin insanı olarak, duyarlılığımızı ortaya koymalıyız” diye konuştu.

Sarıalioğlu, yaşanan olayın üzücü olduğunu belirterek; “Her zaman bu durumlarda, her yerde olmaya çalışacağız Artvin’e ve Artvinlilere geçmiş olsun diliyorum.” dedi.