Milli Sporculardan Başarı Ziyareti

Milli Sporculardan Başarı Ziyareti

Türkiye Karate Federasyonu tarafından Yomra Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Karadeniz-Hazar Ülkeleri Açık Karate Şampiyonası ve 14-20 Ağustos 2015 Adıyaman’da düzenlenen Alt Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası yarışmalarında madalya alan milli sporcular Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret etti.

Türkiye Karate Federasyonu tarafından Yomra Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Açık Karate Şampiyonası’nda altın madalya alan Of Belediyesi Karate takımı sporcuları Abdulkadir Kara, Samet Saylam ve Muhammet Ali Kariman. Alt Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası 54 kg. Birincisi Mikdat Sarıalioğlu İlköğretim Okulu 7. Sınıf öğrencisi Furkan Hamza Bilgin, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret etti.

Of’u ulusal ve uluslar arası arenalarda temsil eden sporcuları desteklemeye devam edeceklerini dile getiren Başkan Sarıalioğlu; “Her şeyden önce spora emek vermeyi, kaybetsek bile kazananı tebrik etmeyi bilmek gerekiyor. Sporun bir dostluk olduğunu unutmadan başarı için verilecek her mücadele saygıyı hak ediyor.  En iyi sporcu, Atatürk’ün deyimiyle; zeki, çevik ve ahlaklı olandır. Bu değerleri koruyanlar başarıyı mutlaka yakalar. Genç sporcularımızın eğitimlerini aksatmadan daha büyük bir azimle yeni başarılar bekliyoruz. Sporcularımızı kutluyor, emeği geçen antrenörleri, öğretmenleri ve ailelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten ve alınan başarılardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sarıalioğlu Milli Sporcularımızı tek tek tebrik ederek çeyrek altın hediye etti.