Zafer'in 93. Yılı Of'ta Kutlandı

Zafer'in 93. Yılı Of'ta Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93. Yıl dönümü Of’ta gerçekleştirilen etkinliklerle kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93. Yıl dönümü Of’ta gerçekleştirilen etkinliklerle kutlandı.

Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk ve Milli Egemenlik anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan kutlama programı, Of Kaymakamı Eren Arslan’ın makamında tebrikleri kabul etmesiyle son buldu.

Son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle yayınlanan Başbakanlık Genelgesiyle geçiş töreni ve diğer etkinliklerin iptal edildiği kutlama programı buruk geçti.

Türk Milleti’nin şanlı tarihlerinden bir tanesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93. Yıl dönümü gerçekleştirilen etkinliklerle kutlandı. Yayınlanan Başbakanlık Genelgesiyle son günlerde meydana gelen terör olayları dolayısıyla sadece çelenk sunulması ve tebrikleri kabulü olarak yapılan kutlamalar buruk geçti. Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan kutlama programına Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun yanı sıra, Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Garnizon Komutanı Üsteğmen Onur Yakan, askeri erkan, siyasi parti temsicileri, daire müdürleri ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Of Kaymakamlığı, Of Jandarma Komutanlığı ve Of Belediyesi çelenk sunumlarının yapılmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşunda bulunulmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapıldı.

Tebrikleri kabul ettiler

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı çerçevesinde çelenk sunma töreninin ardından Of Kaymakamı Eren Arslan’ın makamında tebriklerin kabulü gerçekleştirildi. Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Garnizon Komutanı Üsteğmen Onur Yakan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun 30 Ağustos Zafer bayramı dolayısıyla tebrikleri kabul etmesiyle kutlama programı sona erdi.