Ovacık Mahallesi'nde Asfalt Çalışmaları Başladı

Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce İlçe genelinde sürdürülen yol bakım-onarım, genişletme, beton yol ve asfaltlama çalışmaları dahilinde, Of İlçesi Ovacık Mahallesi’nde yolların bozuk olan kısımların tesfiiye çakılama, yolların genişletme ve asfalt çalışması yapılarak mahalle halkının hizmetine sunuldu.

Çalışmaları yerinde inceleyen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu "Ulaşım İlçemiz için en önemli konulardan bir tanesi, bu yüzden ilçemizde ulaşım şartlarını ilçe merkezi ve bütün mahallelerimizde aynı seviyeye getirebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu sayede ulaşım ilçemiz için çok daha basit hale gelecek, ilçemizin tamamında belirlediğimiz program dahilinde çalışmalarımız devam edecek. Desteklerinden ötürü Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.