Kıyıboyu Mahallesine 2 Hizmet Birden

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Kıyıboyu Mahallesi Kolenli mevkiinde iki ayrı noktada devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Fen İşleri Müdürlüğü tarafında Kıyıboyu Mahallesinde devam eden taş duvar ve betonlama çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgiler aldı.

Başkan Sarıalioğlu, "İlçemizi daha modern ve yaşanması daha kolay bir hale getirmek için, hiç durmadan çalışıyoruz. Yol, alt yapı ve çevre düzenleme çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Bu çalışmalarımız devam ederken bizlere büyük bir sabır örneği gösteren vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak hem ilçemizi her şeyi ile güzelleştirmiş hem de halkımıza daha fazla rahatsızlık vermemiş olacağız.  Çalışmalarımızda bizlere desteğini esirgemeyen başta Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve muhtarlarımız olmak üzere çalışan tüm personelimize teşekkür ediyorum" dedi.