Mandan Ailesi Mutlu

Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce İlçe genelinde sürdürülen yol bakım-onarım, genişletme, taş duvar, beton yol ve asfaltlama çalışmaları dahilinde, Yeni Mahalle Mahallesi’nde Mandanlar Ailesinin evinine giden yol şiddetli yağmurdan dolayı oluşan heyelanda tehlike arz ettiğinden yolun bozuk olan kısımları taş duvar örülerek, yolun genişletme çalışması yapılarak mahalle halkının ve Mandalar ailesinin hizmetine sunuldu.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Sarıalioğlu, "Ulaşım İlçemiz için en önemli konulardan bir tanesi, bu yüzden ilçemizde ulaşım şartlarını ilçe merkezi ve bütün mahallelerimizde aynı seviyeye getirebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu sayede ulaşım ilçemiz için çok daha basit hale gelecek, ilçemizin tamamında belirlediğimiz program dahilinde çalışmalarımız devam edecek. Yeni Mahalle Mahallemizde başlattığımız taş duvar çalışmaları devam ediyor. Mandanlar ailesine hayırlı olmasını temenni ediyoruz" dedi.