Of Belediyesi'nden Tiyatro Etkinliği

Of Belediyesi'nden Tiyatro Etkinliği

Of Belediye Başkanlığı, Kültür-Sanat etkinlikleri kapsamında Ofluları Tiyatro Balans oyuncularıyla buluşturuyor.

Of Belediye Başkanlığı, Kültür-Sanat etkinlikleri kapsamında Ofluları Tiyatro Balans oyuncularıyla buluşturuyor.

Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında 16 Eylül 2015 Çarşamba günü 19:30 – 21:00 saatlerinde ücretsiz olarak iki seans Of Sahil Günbatımı Sosyal Tesislerinde sergilenecek oyuna tüm Oflular davet edildi.

Tiyatro Balans oyuncularının sahneleyeceği, yazar ve yönetmenliğini Haluk Ziya'nın yaptığı ''Dikkat Aile Var'' adlı oyun, Of'ta sahnelenecek.

Başrollerini Ercüment Balakoğlu, Tolga Öz, Esin Karakaya, Mehmet Tokat, Ömür Akkan, Berna Keskin ve Cansın Karakaya'nın üstlendiği oyunda yılların tiyatro oyuncuları sahne alacak. Televizyondaki mafya dizilerinden etkilenip mafya olma hayali kuran bir oğul, yarışma programlarındaki insanların sahte şöhretlerine özenip güzellik yarışmasına katılmak isteyen bir kız ve çocuklarının hayallerine yardımcı olmakla eşinin dünyası arasında sıkışmış bir anne anlatılıyor. Yaşanan bu olaylardan hiç haberi olmadan hayat kavgasına devam eden, aldığı maaşla ay sonunu getirebildiğinde mutlu olan ve ailesinin de mutlu olduğunu düşünen bir babanın serüvenlerine yer verilen oyun, Of'ta sahne alacak.

Haluk Ziya tarafından yazılıp yönetilen oyuna tüm Of halkını davet eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Dikkat Aile Var" adlı tiyatro oyunun hayatın içinden kesitlerin mizaçlı bir dille sahnelendiği bir oyundur. Of Belediyesi olarak yaptığımız Belediyecilik hizmetlerinin yanında kültürel ve sosyal etkinliklere çok önem veriyoruz. Of'umuz sosyal ve kültürel anlamda kendini geliştirmiş birçok insanı var ilçemiz insanları bu tür etkinliklere susamış durumda bizde Of Belediyesi olarak insanlarımıza kültürel anlamda da hizmet etmeye büyük önem veriyoruz. 16 Eylül 2015 Çarşamba günü Of Sahil Günbatımı Sosyal Tesislerinde düzenleyeceğimiz bu büyük etkinliğe tüm vatandaşlarımızı ve hemşerilerimizi davet ediyorum" diye konuştu.