Of'ta Kurban Satış ve Kesim Yerleri Belirlendi

Kurban Bayramına sayılı günler kala Of'ta kurban satış alanları ve kesim yerleri belirlendi.

Kurban Bayramına sayılı günler kala Of’ta kurban satış alanları ve kesim yerleri belirlendi.

Of İlçesi Kurban Hizmetleri Komisyonu kararı ile ilçede kurban satış ve kesim yerleri belirlendi. Buna göre Yeni Mahalle Mahallesi TOKİ Konutları yukarısındaki alan büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık satış yeri olarak kararlaştırıldı. Of Liman girişi ve Kıyıcık Mahallesi’nde bulunan Kıyıcık Mezbahası kesim yeri olarak belirlendi. Çalışmalara ilişkin açıklama yapan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, halkın huzurlu ve hijyen koşullarında bayramını geçirebilmesi için çalışmaları titizlikle yürüttüklerini belirtti. Başkan Sarıalioğlu açıklamasında, "Vatandaşlarımızın kurban ibadetini dini vecibelere uygun ve hijyen bakımından en üst düzeyde yaşayabilmeleri için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Of Belediyesi olarak müdürlüklerimiz bünyesinden komisyon oluşturduk. Bu komisyonumuz her türlü denetim, hijyen, sağlık, alt yapı ve diğer konularda çalışmalara başlamıştır. Of Belediyesi olarak kurban kesim yerleri hazır hale getirilmiştir. Bu vesileyle halkımızın mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.