Yukarı Kışlacık Mahallesinde Hummalı Çalışma Başlatıldı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Yukarı Kışlacık Mahallesinde devam eden asfalt çalışmalarını inceledi.

Yol çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler alan Başkan Sarıalioğlu asfalt çalışmalarının Trabzon Büyükşehir Belediyesi personeli ve araçlarıyla hızlı bir şekilde devam ettiğini dile getirerek, "Çalışmalarımız plânladığımız program çerçevesinde devam ediyor. Yukarı Kışlacık Mahallemizdeki asfalt çalışmalarımız inşallah bir engel çıkmazsa kalan kısmı da Kurban Bayramı öncesinde tamamlayarak halkımızın hizmetine açmayı planlıyoruz. Ben arkadaşlarımızın ciddi ve dikkatli çalışmalarını feragatle sürdüreceklerine inanıyorum. Başta Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve muhtarlarımız olmak üzere çalışan tüm personelimize teşekkür ediyorum" dedi.