Başkan Sarıalioğlu, Ülkemizi Birlikte Güçlendireceğiz

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Salim Salih Sarıalioğlu, “Üzerinde yaşadığımız coğrafyanın aziz milletimiz için bir vatan haline dönüşmesi, şehit ve gazilerimizin canları pahasına verdikleri ulvi mücadele ile gerçekleşmiştir. Cumhuriyetimizin temellerinin atılmasında da, yine aynı inanç ve kararlılık vardır. Bizler bunun bilincindeyiz; bu bakımdan bu ülkenin sessiz kahramanları olan şehit ve gazilerimizi, bu yüce mertebeye ulaşan kahramanlarımızın tümünü, sevgi, saygı ve şükranla anıyoruz” dedi.

Başkan Sarıalioğlu mesajında şunları söyledi: “Bize şehit ve gazilerimizden miras kalan Cumhuriyetimizi, birlik ve bütünlük içinde koruyacak, demokrasiden, hukuktan ve özgürlüklerden geri adım atmadan bu ülkeyi elbirliğiyle daha da güçlendireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal etmiş tüm gazilerimizi saygıyla anıyor, hayatta olan gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.”  İfadelerini kullandı.