Of Belediyesi’nin Bayramlaşma Programı Belli Oldu

OF BELEDİYE BAŞKANI SALİM SALİH SARIALİOĞLU, KURBAN BAYRAMI DOLAYISIYLA YAPTIĞI AÇIKLAMADA, OF HALKININ BAYRAMINI KUTLAYARAK RESMİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİNİN 24 EYLÜL PERŞEMBE GÜNÜ OF BELEDİYESİ BAŞKANLIK MAKAMINDA SAAT 08.00'DE GERÇEKLEŞTİRİLECEĞİNİ BİLDİRDİ.

Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Bayramlar paylaşma ve yardımlaşma duygusunu arttıran, sevinçlerin, özlemlerin bir arada yaşandığı, dostluk duygularının pekiştiği birlik ve beraberlik günleridir. Bu beraberliği taçlandırmak için tüm hemşerilerimizi bayramın birinci günü gerçekleştireceğimiz bayramlaşma programına bekliyoruz" dedi.

Başkan Sarıalioğlu, toplu bayramlaşma töreninin bayramın birinci günü, saat 08.00'de Of Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleştirileceğini söyleyerek, tüm Of halkını bayramlaşma programına davet etti.