Of Halkı Belediyedeki Bayramlaşmada Buluştu

Of Halkı Belediyedeki Bayramlaşmada Buluştu

Of Belediyesi tarafından Kurban Bayramı’nın 1. gününde düzenlenen bayramlaşma programında, Of halkı bir araya geldi.

Programın ev sahipliğini yapan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, birlik ve beraberliğinin önemine vurgu yaptı.

Of Belediyesi bayramın 1. gününde, Belediye Başkanlık makamında bayramlaşma programı düzenledi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programa, Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Garnizon Komutanı Üsteğmen Onur Yakan, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, siyasi partilerin temsilcileri, kurum müdürleri, oda başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, meclis üyeleri, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda vatandaşlarla tek tek tokalaşarak bayramlarını kutlayan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, burada yaptığı konuşmada, “Çok özel günlerden olan bu kurban bayramında, ailelerimizle büyüklerimizi ziyaret ederek, onların hayır duasını almalı, küçüklerimize sevgi ve şefkatle yaklaşarak, onların bayram sevincine ortak olmalı, köy ve mahalle komşularımızla bayramlaşarak, özellikle fakir, yaşlı, kimsesiz vatandaşlarımızla ve şehit ve gazi ailelerimizle bir araya gelerek, ziyaretler yaparak onlarla bayram neşesini ve coşkusunu paylaşmalıyız. Değerli Oflular biliyoruz ki; sevinçler, mutluluklar paylaştıkça çoğalır, acılar ise paylaştıkça azalır.” ifadelerinde bulundu.

Of Belediyesi Başkanlık Makamındaki programın ardından Başkan Sarıalioğlu ve beraberindekiler İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek güvenlik güçlerinin kurban bayramı kutladı. Program ziyaretleri kapsamında Of Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaların ve yakınlarının da bayramları kutlandı.

Kurum ziyaretlerinin ardından Başkan Sarıalioğlu ve beraberindekiler şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek onlarında bayramlarını kutladı.