Of Belediyesi Çalışmaları Hızlandırdı

Of Belediyesi Çalışmaları Hızlandırdı

Of Belediyesi ve Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü kırsal mahallelerde asfalt çalışmaları devam ediyor.

Of Belediyesi ve Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü kırsal mahallelerde asfalt çalışmaları devam ediyor. Yukarı Kışlacık Mahallesi’ndeki asfalt çalışmalarını tamamlayan Belediye ekipleri Kireçli Mahallesi’ndeki asfalt çalışmalarının da sonuna geldi.

Of Belediyesi’nin hizmet ve çalışma alanlarının genişlemesi ile birlikte Of’a bağlı tüm kırsal alanlarda çalışmalarına seferberlik ruhuyla devam ediyor. Of merkez dışı mahallelerin tarihinden bugüne kadar hiç bir hizmet görmemiş olan kırsal mahallerde çalışmalar başlatan Of Belediyesi, Yukarı Kışlacık Mahallesi’ndeki çalışmalarını tamamlayarak,  Kireçli Mahallesi’ndeki asfalt çalışmalarının da sonuna geldi.

Yapılan asfalt çalışlarıyla ilgili memnun olduğunu ifade eden Kireçli Mahallesi sakinleri “Of Belediyesi ve Trabzon Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederiz. Şuana kadar hiç bir belediye böyle bir çalışma yapmadı. Emeği geçen bütün arkadaşlara ve her kese teşekkür ederiz. Şuana kadar böyle bir asfalt çalışması görmemiştik. Allah devletimize zeval vermesin Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na teşekkür ederiz.” dedi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Belediyesi ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yürütülen asfaltlama çalışmasını yerinde inceleyerek yapılan çalışma hakkında bilgi verdi. Sarıalioğlu; “Çalışmalarımız planladığımız program çerçevesinde devam ediyor. Kireçli Mahallemizdeki asfalt çalışmalarımız tamamlandı ve halkımızın hizmetine açıldı. Belediyemiz ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekiplerince devam eden çalışmalarımızla ilçemizin Mahalleleri Of’a yakışır hale getiriliyor. İlçemizi güzelleştirecek çalışmalarımız yeni projelerimizle devam edecektir. Ben arkadaşlarımızın ciddi ve dikkatli çalışmalarını feragatle sürdürdükleri için başta Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve muhtarlarımız olmak üzere çalışan tüm personelimize teşekkür ediyorum. Yapılan çalışmanın başta bölgemiz olmak üzere tüm Of’umuza hayırlı olması dileklerimle saygılar sunuyorum.” dedi.

Kireçli Mahallesinde tamamlanan asfalt çalışmalarının ardından Belediye ekipleri, Eskipazar ve Kıyıcık Mahallelerinde asfalt çalışmalarının devam edileceği öğrenildi.