Başkan Sarıalioğlu: "Öğrencilerimiz için bu çalışmalarımız devam edecek"

Of Belediyesi sonbaharın gelmesi ve okulların açılması ile birlikte çalışmalarına hız kazandırdı. Bir çok çalışma bitirilerek ilçe halkının hizmetine sunuldu.

Of Belediyesi tarafından Eskipazar Mahallesi’nde bulunan Eskipazar Ortaokulu’nun bahçesi asfaltlanarak öğrencilerin kullanımına sunuldu.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu,  geleceğimizin güvencesi olan çocukların eğitimlerini daha temiz, düzgün ve sağlıklı ortamlarda sürdürebilmelerine katkı sağlamak amacıyla Eskipazar Ortaokulu’nun kullandığı okul bahçesini asfaltlanarak düzgün bir hale getirildiğini söyledi.

“SÖZ VERMİŞTİK”

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, yaptığı değerlendirmede, “Eskipazar İlkokulumuz ve Ortaokulumuz Eskipazar Mahallesi’nde önemli bir bölge ve özel bir okulumuzdur. Bu okulumuzun sahası çok kötü bir durumdaydı. Seçim öncesinde talep üzerine bu sahayı kaplayacağımızın sözünü vermiştik. Planladığımız şekliyle asfalt kaplaması yapıldı. Öğrencilerimizin daha rahat, huzurlu ve ferah bir ortamda bulunup eğitimlerine devam etmesi için bu çalışmayı yapıyoruz. Hedefimiz, planlı bir şekilde ihtiyaç duyulan diğer okullarımızda da bu hizmeti sürdürebilmektir. Öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.