Yeşilin Maviyle Buluştuğu İlçemizi Tanıtıyoruz

Of Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu ve Of Kaymakamımız Eren Arslan, İlçemizde çekim çalışmalarını sürdüren TGRT Haber Kanalında aktüel haber tanıtım programı olan Yurtvizyon'un çekimlerine konuk oldu.

Of Sahil Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen röportajda yapımcı Havva Nuriye Çulha'nın sorularını yanıtlayan Başkan Sarıalioğlu ve Kaymakam Arslan, Of'ta yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Of'un tanıtımına önemli katkı yapacak olan program 11 Ekim Pazar günü saat 11.00 - 12.00 arasında televizyondan yayınlanacak. İlçemizin tarihinin ve özelliklerinin tanıtılacağı belgesel için Of'un birçok farklı noktasından çekimler yapıldı.

Başkan Sarıalioğlu, Of'un tanıtımına önemli katkılar sağlayacak olan program için tüm Oflu hemşehrilerimizi 11 Ekim Pazar günü saat 11'de TGRT Haber kanalına davet ettiğini söylerken; bu programın gerçekleşmesini sağlayan ilgili televizyon yetkililerine teşekkürlerini sunduğunu bildirdi.