Daha Güzel Bir Of İçin Çalışmalarımız Devam Edecek

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Kıyıcık Mahallesi’nde yapılan asfalt çalışmasını yerinde inceledi.

Asfalt çalışmalarının birçok noktada devam ettiğini ifade eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, yapılan çalışmaların Of halkı için hayırlı olmasını diledi.  Başkan Sarıalioğlu; "İlçemizin bütün yollarını konforlu yapmak için gayret gösteriyoruz. Bazı bölgelerde yeni açılan yollarda asfalt çalışması yaptığımız gibi, ekonomik ömrünü tamamlayan yolların da bakım ve onarımını yapıyoruz. Bu yollarımızda onlardan birisi. Kıyıcık mahallemizde yoğun olarak kullanılan bir yola sahip. Bu nedenle bu yolu da sıcak asfalt yapıyoruz. Burada olduğu gibi birçok mahallemizde de asfalt çalışmalarımız sürüyor" dedi.