Geleceğe Yatırım, Eğitime Yatırım

Geleceğe Yatırım, Eğitime Yatırım

Âlimler Yatağı Of yeni bir eğitim yuvasına daha kavuşuyor.

Âlimler Yatağı Of yeni bir eğitim yuvasına daha kavuşuyor.

Of’ta yapımı devam eden 24 derslikli Of İmam Hatip Ortaokulunun inşaatı hızla devam ediyor. Eğitim kompleksinin 2. yarıyıldan itibaren hizmete açılması hedefleniyor.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Cumhuriyet Mahallesi'nde yapımı devam eden Of İmam Ortaokulunun inşaatı hakkında açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Mahallesi'ndeki en önemli yatırımlardan birinin de eğitim ile ilgili olduğunu vurgulayan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.), 'Ya öğrenen ol, ya öğreten; ya dinleyen ol, ya da bu üçüne hizmet eden ol. Ama beşincisi (cahillerden) olma' diyerek dinimizin eğitime verdiği önemi çok güzel bir şekilde özetlemiştir. Belediye olarak farklı alanlarda önemli hizmetler yaparken eğitim alanında da bu düstur üzerine hareket ediyoruz. İlçemizdeki derslik ihtiyacını giderebilmek için İrfanlı Mahallemizde 24 derslikli Fatih Sultan Mehmet Ortaokulunu halkımızın hizmetine sunmuştuk. Bugün de yine Cumhuriyet Mahallemizde 24 derslikli Of İmam Hatip Ortaokulunun inşaatını hızla devam ettiriyoruz. Her şey Of'umuzun gelecek nesillerinin daha iyi eğitim alması adına, nizama yön verecek nesiller yetiştirme adına ve Yeni Türkiye'de söz sahibi olacak sevgili yavrularımız, gençlerimiz için. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Emeği ve desteği olan herkese ilçe halkımız adına teşekkür ediyorum." dedi.