Karadeniz Gazetesini Kınıyoruz!

Karadeniz Gazetesini Kınıyoruz!

Bölgemizde yayınlanan KARADENİZ gazetesinde 27 Ekim 2015 tarihinde "Korku filim değil gerçek"  başlığı ile sürmanşetten duyurulan İlçemize bağlı Yazlık Mahallesinde afette yıkılan köprünün korku saçtığı, çocukların okula gidemediği, hastaların hastaneye ulaşamadığı şeklinde yalan haber yayınlanmıştır. Afetin olduğu günün ertesinde Belediyemiz ekiplerince olay mahalline ulaşılmış ve yıkılan köprünün yerine büz döşenerek servise açılmıştır.  Haberde adı gecen Muhammet Hasan KAPLAN adlı vatandaş "Burada yıkılan köprünün yatağının değişmesi sonucu yan tarafta akan suyun üzerinden ulaşımın sağlanması için kardeşim buraya tahtalar koymuş, Belediyemiz hemen gerekeni yapmış ve bizlere yardımcı olmuştur." dedi. 

Konu ile ilgili Mahalle Muhtarı Hasan BERBER "Afetin olduğu tarihte mahallemizde yer alan Melet mevkiinde bulunan köprü selde yıkıldı. Belediye ekipleri olaya hemen müdahil olup gerekeni yapıp köprüyü ulaşıma açmışlardır. Söz konusu haber tamamen uydurma, yalan ve yanlıştır. Burada bir ihmal söz konusu olmadığı gibi köprünün hemen yukarısında ulaşımın yapılabileceği yol mevcuttur. Okula gidip gelen öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın söz konusu Melet mevkiinde herhangi bir ulaşım problemi bulunmamaktadır." diye ekledi. 

Bizler halkımıza hizmeti yerinde zamanında ve yeterli düzeyde vermenin gayreti ve çabası içerisinde çalışmaktayız. Seçim dönemine girdiğimiz şu günlerde Gazetelerde gerçek dışı, yalan ve iftira içeren bu haberler yayımlayarak kurumumuzu karalama çabasında bulunanları şiddetle kınıyoruz.