Türk Bayrağı dağıttık, esnaftan teşekkür aldık

Belediyemiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla esnafa Türk Bayrağı dağıttı.

Of Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu ve Belediyemiz Zabıta ekipleri ilçe merkezinde faaliyet gösteren esnaflara, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 92. Yıldönümü etkinlikleri öncesinde Türk Bayrağı dağıttı.

Birlik ve beraberliğe vurgu yapan Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu, "Cumhuriyet Bayramında bizler için verilebilecek en güzel hediyenin Türk Bayrağı olacağını düşünerek, birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın olduğu şu günlerde, bizler için her zaman birleştirici olan, bağımsızlığımızın simgesi bizlerin kutsal kabul ettiği Türk Bayrağı’nı Oflu esnaflarımıza 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle hediye olarak dağıttık. Dağıttığımız bu bayrakları tüm esnafımızın işyerlerinin camlarına asmalarını ve Of'umuzu al bayrağımızla süslemelerini bekliyoruz. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlarım." diye konuştu.

Esnaflar da belediyemizin jestinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, Bayrak dağıtımına tam destek verdiler.