Başkan Sarıalioğlu, "Of'un Geleceğini Tasarlıyoruz"

Başkan Sarıalioğlu, "Of'un Geleceğini Tasarlıyoruz"

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, mahalle muhtarları ile istişare toplantısında bir araya geldi.

Of Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu ve muhtarlar katıldı.

Açılış konuşmasında köy iken mahalle statüsüne dönüşen yerleşim birimlerine götürülen hizmetler hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Sarıalioğlu, tek amaçlarının vatandaşlara hizmet etmek olduğunu söyledi.

“OF’UN GELECEĞİNİ TASARLIYORUZ”
Belediye olarak muhtarlarla el ele vererek bir yandan ilçenin doğal güzelliklerini muhafaza ederken aynı zamanda Of’u daha güzel bir geleceğe hazırlamanın gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Siz değerli muhtarlarımız bizim sağ kolumuzsunuz. Bu anlamda hizmetlerin en iyi şekilde vatandaşlarımıza ulaşmasında birinci derecede önemli rolü olan siz değerli muhtarlarımızla bir araya gelmek, istişare etmek, görüş alışverişinde bulunmak, toplantılar yapmak hizmetin ulaşması bakımından önemlidir. Göreve geleli bir buçuk yıl oldu. Bu süre içerisinde neler yaptık, neler oldu, bunları değerlendirmemiz lazım. Hizmet yaptığımız mahallelere gidiyoruz. Çalışmaları inceleyip, sorunları hep birlikte mahallinde tespit ediyoruz. Maksadımız bugünü kurtarmak değil, geleceğe yatırım yapmaktır. Gündelik popülist politikalarla Of’a zaman kaybettirmek yerine, köklü, yenilikçi bir belediyecilik anlayışını muhtarlarımızla birlikte Of’ta hayata geçiriyoruz” diye konuştu.

“OF’TA HEDEFLERİMİZE HEP BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”
AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu ise, “1 Kasım’da ya büyük yürüyüşümüze devam edeceğiz ya da Suriyelileşeceğiz. Bütün önyargılarımızdan, bütün ön kabullerimizden kurtulup bu soruyu kendimize sormamız gerekiyor. Hepimiz vatanseverlik ve sorumluluk sınavı veriyoruz. Son 3 yılda ülkemizde meydana gelen tüm dalgalara baktığımızda inanın bunun bir tanesine bile başka ülkeler dayanamaz. Ancak biz birlik ve beraberlik içinde bu dalgalara direndik ve direnmeye devam edeceğiz. Bu seçimde inşallah tek başına iktidar olacağız ve Of’ta hedeflerimize hep birlikte yürüyeceğiz” açıklamasında bulundu.