Cumhuriyetimizin 92.yılını coşkuyla kutladık

Of'ta Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92.Yıldönümü törenlerle kutlandı.

Of Kaymakamı Eren Arslan'ın makamında tebrikleri kabulüyle başlayan kutlamalar Of İlçe Stadyumunda yapılan etkinliklerle sona erdi.

Of İlçe Stadyumundaki programa Of Kaymakamı Eren Arslan, Garnizon Komutanı Üsteğmen Onur Yakan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, daire müdürleri ve çok sayıda davetli ile vatandaşlar katıldı.

Alandaki kutlamalar saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Şiirlerin okunduğu, konuşmaların yapıldığı programda Of Kaymakamı Eren Arslan günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Öğrencilerin hazırladığı Cumhuriyet Teması ve final tablosundaki gösterileri katılımcılar tarafından büyük alkış aldı. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları resmi tören geçişinin ardından sona erdi.