Başkan Sarıalioğlu, 'Teşekkürler Of'

Başkan Sarıalioğlu, 'Teşekkürler Of'

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 1 Kasım 2015 genel seçimlerde Of’ta çıkan rekor seçim sonuçlarının ardından Ak Parti Of İlçe Başkanlığı önünde vatandaşlara teşekkür konuşması yaptı.

“Of’ta bir rekora imza attık”

Seçim sonuçlarının büyük oranda netleşmesinin ardından, Ak Parti Of İlçe Başkanlığı önünde toplanan coşkulu kalabalığa seslenen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu yaptığı konuşmada teşkilat çalışanlarına teşekkür etti, “Of’ta bir rekora imza attık. Ne kadar uğraştılarsa, algıları değiştirmeye kalkıştılarsa başaramadılar, başaramayacaklar” dedi.

“Zaferimiz, bayramımız hayırlı olsun”

Başkan Sarıalioğlu, Ak Parti Of İlçe Başkanlığı önünde partililere ve vatandaşlara hitaben yaptığı teşekkür konuşmasında ‘Zaferimiz hayırlı olsun. Bayramımız hayırlı olsun. İrademiz hayırlı olsun.’ sözleriyle başladı. Başkan Salim Salih Sarıalioğlu, sözlerini şöyle sürdürdü, “1 Kasım 2015 genel seçimlerinin açıklanmasının ardından Of’ta ve Trabzon’da seçim sonucunun coşkusunu yaşadık. Allah birliğimizi beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin. AK Parti’nin tek başına iktidara gelmesinde kazanan ülkemiz oldu. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara milletimiz güzel bir cevap verdi. Seçim sonuçlarından mutluyuz, gururluyuz ve umutluyuz” dedi.

Vatandaşların tezahüratlarıyla sözlerine devam eden Başkan Sarıalioğlu, Of’ta seçim sonuçlarını da değerlendirdi, emeği geçenlere teşekkür etti “Bugün biz de; bir kez daha Of’ta oylarımızı çok ciddi manada artırarak yolumuza devam dedik. Bu önemli görevi şahsıma ve çalışma arkadaşlarıma bir kez daha oy veren Of halkına çok teşekkür ederim. Bazı ufak tefek aksaklıklar olsa bile bütün siyasi partilerimiz bu yarışı centilmenlikle son güne kadar taşıdılar. Onlara da burada teşekkür etmek istiyorum. Tabii, en önemli teşekkürü üç aydır gece gündüz demeden AK Partimizin başarısı için çalışan teşkilatımızın çok kıymetli üyeleri hak ediyor. Gençlik Kollarıyla, Kadın Kollarıyla, Ana Kadememizle, İlçe Başkanımız Mehmet Hakan Terzioğlu Beyefendi ile çok yoğun bir çalışma gerçekleştirdik. Hepsine ayrı ayrı bir kez daha teşekkür ederim. Emeklerimiz meyvesini verdi” dedi.

“Kazanan Türkiye Oldu”

Sarıalioğlu konuşmasının sonunda şunları söyledi: “İlçemiz 7 Haziran seçimlerine nazaran Trabzon ilçelerinde en çok oyunu artıran ilçeler arasında yerini aldı. Of halkımız bize verdiği büyük destekle sorumluluğumuzu arttırmışlardır. Yüksek katılım ve destek nedeniyle hepsine teşekkür ediyorum. Ak Parti’mizin oyunu yüzde 18 arttırarak toplamda da yaklaşık 10 puanlık artışla bizlere destek vermişlerdir. İlçemize yapılan yatırımların vatandaşlarımız tarafından fark edilmesi ve buna cevap olarak ilçemizi en çok oy artıran ilçe yapması beni çok mutlu etti. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermesin. Beni mahcup etmeyip sandıkta gerekli cevabı veren vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Bundan sonra üzerimize düşen görev Of için daha fazla çalışmak, Of için elimizden gelen her şeyi eksiksiz yerine getirmek” dedi.