KTÜ Rektörü Baykal'dan Başkan Sarıalioğlu'na Ziyaret

KTÜ Rektörü Baykal'dan Başkan Sarıalioğlu'na Ziyaret

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu ziyaret etti.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Of Belediye Salim Salih Sarıalioğlu'nu başkanlık makamında iadeyi ziyarete bulundu. Ziyaretlerine ilişkin kısa bir değerlendirmede bulunan Baykal, iadeyi ziyarette bulunmak istediklerini ifade etti. Baykal, halkın belediye hizmetlerini hiçbir zaman unutmadığını; çünkü belediye hizmetlerinin doğrudan halka gittiğini aktardı. Baykal, daha sonra üniversitenin durumu hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Başkan Salim Salih Sarıalioğlu ise, "Of için kim hizmet yaparsa biz minnettar kalırız. Halkımız birçok şeye layık. İlçemizde insanların ayağını çamurdan kurtarmak için büyük bir özveriyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımız her türlü güzel hizmete layıktır. İnsanlarımız için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

ELİMİZİ DEĞİL, GÖVDEMİZİ TAŞIN ALTINA KOYARIZ

Of Belediyesi olarak her zaman yanındayız diyen Başkan Sarıalioğlu, "Bizim sevdamız Of. Her konuda yanınızda olup, destek vermeye devam edeceğiz. Yeter ki öğrenci sayımız binlerden, iki binlere hatta üç binlere çıkartalım. Of'un gelişmesi için taşın altına elimizi değil, gövdemizi koymaya hazırız" şeklinde konuştu.

Baykal da, belediyemizin yapacağı hizmetlere katkı sağlamak açısından işbirliği ve destek vermeye hazır olduklarını belirtti.

Görüşme daha sonra ağırlıklı olarak eğitim konuları ve Of ilçelerinde yeni bölümlerin açılması konusunda fikir alış-verişinde bulunuldu.

TEŞEKKÜR ETTİ
Gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan Sarıalioğlu, akademisyenlere tek tek teşekkür etti. Ziyaret karşılıklı güzel temenniler ile sona erdi.