Başkan Sarıalioğlu, 'Başımız Sağ Olsun Of'um'

Başkan Sarıalioğlu, 'Başımız Sağ Olsun Of'um'

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Diyarbakır'ın Silvan İlçesi’nde hain saldırı sonucu şehit edilen Of’umuzun evladı Özel Harekat Polisi Necmi Çakır için başsağlığı mesajı yayınladı.

Birliğimizi ve bütünlüğümüzü bozmaya çalışan terör örgütlerinin, hiçbir zaman emellerine kavuşamayacağını belirten Başkan Sarıalioğlu, mesajında şunları söyledi;

BAŞIMIZ SAĞOLSUN OF’UM

“Son günlerde Türkiye’nin birlik ve beraberliğine, ülke topraklarının bölünmez bütünlüğüne, kardeşliğe ve huzura yönelik bir takım şer odakları tarafından terör saldırılar düzenlenmektedir. Bu saldırılar sonucu Diyarbakır ilinde görev yapan hemşehrimiz Özel Harekat Polisi Necmi Çakır şehit edilmiştir. Bu olay başta milletimiz olmak üzere, bizleri derinden üzmüştür. Bu hain terör saldırısı, ülkemizin birlik ve beraberliğine, ülke bütünlüğüne ve kardeşliğimize yönelik bir saldırıdır. Bu saldırılar asla ve asla amacına ulaşamayacaktır. Bu gün millet olarak birlik ve beraberlik günüdür. Teröre karşı tavır alma ve tepki günüdür. Gün, provokasyonlara gelmeme günüdür. Milletimiz ve ülkemiz, bu hain saldırıların üstesinden gelecek güce sahiptir. Ülkemize ve milletimize yönelik yapılan bu hain terör saldırılarını şiddetle kınıyor, şehit Özel Harekat Polisi Necmi Çakır’a Allah’tan rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve yüce milletimize başsağlığı diliyorum.

Acınız Acımızdır. Şehidimizin naaşı 06.11.2015 Cuma günü Of Çarşıbaşı Büyük Camii’nde Cuma namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından Sıraağaç Mahallesi'ndeki aile kabristanlığına defin edilecek.” ifadelerine yer verdi.