Of Belediyesi'nden Çifte Açılış

Of Belediyesi, AK Parti MKYK Üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu'nun katılımıyla yapılacak olan 2 yeni hizmetin toplu açılış törenine, tüm Ofluları davet etti. Toplu açılış töreninin 12 Kasım Perşembe günü saat 13:00 – 14:00 saatleri arasında yapılacağını belirten Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Açılışlarımıza tüm halkımız davetlidir” dedi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu'nun katılımıyla 12 Kasım Perşembe günü (yarın) saat 13:00’da gerçekleştirilecek olan toplu açılış töreninin, ilki Of Devlet Hastanesi’nde yapılacağı belirtildi. İkincisi ise Of Sahil Park Alanında Of Halkına kazandırılan Of Belediyesi Ressam Ziya Ramoğlu Kültür ve Sanat Evi’nin açılış töreni 13:30’da gerçekleştirilecektir. Açılış törenlerine tüm Ofluları davet eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Of'umuza söz verdiğimiz ve tamamladığımız Of Devlet Hastanesi Yeni Acil Servisi ile Of Belediyesi Ressam Ziya Ramoğlu Kültür ve Sanat Evi’nin toplu açılış töreni, AK Parti MKYK Üyemiz ve Trabzon Milletvekilimiz Sayın Süleyman Soylu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek. 12 Kasım Perşembe günü saat 13:00’deki açılış törenlerimize tüm halkımız davetlidir. Açılışların şimdiden Of’umuza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

OF BELEDİYESİ(1).jpg