Yavuz Donat'tan Başkan Sarıalioğlu'na Ziyaret

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Yavuz Donat’ı makamında ağırladı.

Of Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler alan Donat, Başkan Sarıalioğlu’na görevinde başarılar diledi.

Yavuz Donat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sarıalioğlu, “Of Belediyemizde çok değerli bir konuğumuzu ağırlıyoruz. Herkesin tanıdığı, yazılarını severek, beğenerek okuduğu, Türkiye’de her zaman için haktan, hukuktan yana ve demokrasiden yana olmuş; basının özgür kaleminin gür temsilcisi Yavuz Donat bizleri onurlandırdı. Kültür, İlim ve Alimler şehri olan Of’umuza şeref verdi. Ziyaretinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Sarıalioğlu’na çalışmalarında başarılar dileyen Yavuz Donat ise, “Başkanımız genç ve başarılı, iddiaları olan bir belediye başkanı. Kendisine görevinde başarılar diliyorum. Başarılı olacağına, Of’umuza güzel hizmetler sunacağına da yürekten inanıyorum” dedi.

Başkan Sarıalioğlu, Donat’a Ofspor forması ve yöresel ürünlerden oluşan hediye sepeti takdim etti.