Şehidimizin Ailesine Anlamlı Yardım

Şehidimizin Ailesine Anlamlı Yardım

Oflu iş adamı Muzaffer Hacımurtezaoğlu, geçtiğimiz hafta Diyarbakır’da şehit düşen Özel Harekatçı Polis Memuru Necmi Çakır’ın ailesine apartman dairesi hediye etti.

Hediye edilen dairenin tapusu şehit polis memuru Necmi Çakır’ın eşine teslim edilmek üzere babası Fahri Çakır’a, Of Kaymakamlığı’nda düzenlenen törenle teslim edildi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun da katıldığı törende konuşan hayırsever iş adamı Muzaffer Hacımurtezaoğlu, “Askerlerimiz ve polislerimiz biz evlerimizde güven ve huzur içerisinde yaşayabilelim diye şehit oluyor. Necmi Çakır kardeşimizin şehit olması beni çok üzdü. Biraz olsun vicdanımı rahatlatabilmek için elimden gelebilecek bir şeyler yapmak istedim. Şehitlerimizin ailelerine hep birlikte destek olmalıyız. Onlar vatanımızı savunuyor. Bizde imkanlarımız ölçüsünde onlara yardımcı olmayız” dedi.

Of Belediye Başkanı Salim Sarıalioğlu da yaptığı açıklamada, “Hakikaten duygular izah edilemiyor. Zor günlerden geçiyoruz. Muzaffer kardeşimizin bu davranışı bizleri mutlu etti. Gerçekten örnek bir davranış sergiledi. Bu kes ateş evimize düştü. Şehit hepimizin şehididir” şeklinde konuştu.

Tapu teslim töreni sırasında duygulanan baba Fahri Çakır, duygularını ifade etmekte güçlük çekti. Of Kaymakamı Eren Arslan ise yaptığı açıklamada, “Şehidimizi binlerce kişinin katıldığı cenaze namazı ile Cennete uğurladık. bugün de başka bir gurur veren manzarayı yaşıyoruz. Bir milleti millet yapan, bir devleti devlet yapan bu güzel duygu ve davranışlardır. Muzaffer bey duyarlılık göstererek böyle örnek ve güzel bir davranış sergiledi. Bizler millet olarak gururu da acıyı da sevinci de paylaşan ve bununla bu topraklarda var olan bir milletiz. İnşallah sonsuza kadar bu birlikteliğimiz devam edecek” diye konuştu.