Eğitimciler, Başkan Sarıalioğlu'nu ziyaret etti

Eğitimciler, Başkan Sarıalioğlu'nu ziyaret etti

Öğretmenler Günü Kutlama Haftası sebebiyle İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu öncülüğünde bir grup eğitimci Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret etti.

Öğretmenler Günü Kutlama Haftası sebebiyle 19-20-23-24 Kasım tarihleri boyunca ilçe protokolünün de zaman zaman dahil olduğu bir dizi ziyaret programı düzenleyen Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nun yanı sıra Of Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Kasap ve öğretmenlerden oluşan bir heyeti makamında kabul eden Başkan Salim Salih Sarıalioğlu, eğitimcilerin istek ve sıkıntılarını dinledi.

Gelecek nesillere bırakacağımız en önemli Miras eğitimdir, Başkan Sarıalioğlu: "Bütün çabamız geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın, geleceğe en iyi koşullarda, en iyi şekilde hazırlanmalarına olanak sağlamak.  Bizler bunun için çalışıyoruz. Eğitimde kalite ve başarı çıtasının yükselmesi için bütün kurumlar birlikte, uyumlu bir çalışma içindeyiz. 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bizleri ziyaret eden Of İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İdris Kabahasanoğlu ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.  Eğitimcilerin ziyaretleri bizleri ziyadesiyle memnun etti" dedi.

Of’ta eğitimle ilgili yapılabilecek projelerle ilgili de sohbetin geçtiği ziyarette Başkan Sarıalioğlu, eğitimle ilgili projelere gerek şahsının gerekse belediyenin her zaman dahil olacağını vurguladı ve tüm öğretmenlerin bu özel günlerini tebrik etti. Ziyarette konuşan Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ise Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun eğitime yönelik katkılarını eğitim camiası olarak her zaman takdirle karşıladıklarını ifade ederek, şahsı ve camia adına Başkan Sarıalioğlu’na teşekkür etti.