Başkan Sarıalioğlu'ndan Öğretmenler Günü Mesajı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu mesajına; 4 büyük halifeden biri olan Hz. Ali’nin, "Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum" sözleriyle başlayarak, eğitim ve öğretimin önemine dikkat çeken Başkan Sarıalioğlu, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Öğretmenler, çocuklarımız için, geleceğimiz için bir umut ışığıdır. Ülkemizin istikbali, öğretmenlerimizin tutuşturduğu eğitim meşalesi ile daha da aydınlık olacaktır. Siz Öğretmenler sevgi elçilerisiniz. Sınıflarda yaşama sevinci, toplumda huzur, ülkede barışın simgesisiniz. Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakârlığı gösteren sizlere çok şey borçluyuz. Ülkemizin dört bir yanına ve Of'umuzda ilim ışığını yayan öğretmenlerimize olan inancımızı, sevgimizi ve desteğimizi ifade ederek, şehit olan ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum '24 Kasım Öğretmenler Gününü' en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

oretmenlergunubannermesaji.jpg