Of Anadolu Lisesi'nden Başkan Sarıalioğlu'na Ziyaret

Of Anadolu Lisesi'nden Başkan Sarıalioğlu'na Ziyaret

Of Anadolu Lisesi Okul Meclisi Başkanı Yiğit Melih Berber ve üyeleri Yasin Yıldırım ve Tolunay Bulut Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyaretin kendisini sevindirdiğini dile getiren Başkan Sarıalioğlu okul meclisi hakkında bilgi aldı. Of Anadolu Lisesinin başarılarını yakından takip ettiğini mutluluk duyduğunu söyledi. Öğrenci meclisinin Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ile görüşmesinde eğitim, yeşil çevre, spor, sağlık gibi önemli konular ele alındı.

Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, öğrencilere birtakım konularda destekte bulunacağının sözünü verdi. Neşeli ve samimi bir atmosferde gerçekleştirilen görüşmede Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'na, genç yaşta bu mevkiye nasıl geldiği ve hayatta başarılı olabilmek için neler yapılması gerektiği hakkında görüşleri soruldu.

Karşılıklı bilgi alışverişi sonrası Okul Meclis Başkanı Yiğit Melih Berber "Sayın Başkanımıza meclis olarak hazırladığımız soru ve gündemlerimizi ilettik. Başkanımızdan aldığımız cevaplar, olumlu ve yol gösterici oldu. Başkanımıza okul meclisimiz adına yakın ilgisi, öğrencilere değer veren yaklaşımından ötürü çok teşekkür ediyorum" dedi. Belediye Başkanını okullarına davet eden öğrenciler merakla ve sabırsızlıkla başkanlarını ağırlamayı beklediklerini dile getirdiler.