Temiz bir çevre Halk-Belediye işbirliği ile mümkündür.

1 Aralık 2015 Salı gününden itibaren pilot bölge seçilen Sanayii caddesi ve İsmetpaşa caddelerinde saatli çöp toplama uygulamasına geçilecektir.

Adı geçen bölgelerde çöpler, 18:00 ile 20:00 saatleri arasında sızdırmaz poşetlere konulup ağzı bağlandıktan sonra çöp toplama merkezlerine bırakılacaktır. Bunun dışında hiçbir şekilde çöpler dışarı çıkarılmayacaktır. Aksi şekilde davrananlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.

Bu bağlamda konu ile ilgili olarak 30 Kasım 2015 Pazartesi günü (yarın) saat 09:30’da Günbatımı Sosyal Tesislerinde Karadeniz Teknik Üniversitesinden Yrd. Doç. Dr. Osman Üçüncü’nün katılacağı “Atık Yönetimli Sempozyumu” düzenlenecektir. Tüm halkımızı davetlidir.

Temiz bir çevre Halk-Belediye işbirliği ile mümkündür. Yardımlarınızı bekliyoruz.