Başkan Sarıalioğlu'ndan Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 24.Dönem AK Parti İstanbul 1.Bölge Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Oktay Saral, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ı makamlarında ziyaret ederek, 'hayırlı olsun' temennisinde bulundular.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, "1 Kasım seçimlerinin ardından milletimizin takdiri ile AK Parti'nin tekrar tek başına iktidar olması ve kabinenin kurulmasının ardından Of'umuzun evladı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Süleyman Soylu ile Trabzon'umuzun evladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Berat Albayrak'ı ve Milletvekillerimizi Meclis'teki makamlarında ziyaret edip, hayırlı olsun temennilerinde bulunduk. Ayrıca vekillerimiz ile Of'umuzda yapılacak yatırımlar, projeler ve gelişmeler hakkında sohbet edip bilgi alışverişinde de bulunduk. Bakanlarımızın, ilçemizde yapılan yatırımların yakından takipçisi olduğunu dile getirerek özellikle proje aşaması biten yatırımların bir an önce tamamlanması için talimatlarda bulundu. Bakanlarımız Of'umuzda inşaatları devam eden Of Gençlik Merkezi ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun da bir an önce ilçemize kazandıracaklarının müjdesini verdi. Ayrıca Bakanlarımıza Cumhuriyet Mahallemize kazandırmış olduğumuz ve her adımında takipçisi olduğuz Of İmam Hatip Ortaokulu inşaatı hakkında da bilgiler sunduk. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Süleyman Soylu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Berat Albayrak ve vekillerimize ülkemiz, Of'umuz ve Trabzon'umuz adına yapacakları çalışmalarda başarılar dilerim" dedi.