Başkan Sarıalioğlu'ndan Emniyet Müdürü Şenel'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Sarıalioğlu'ndan Emniyet Müdürü Şenel'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü’nden Of İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan 2.Sınıf Emniyet Müdürü Gökhan Orkun Şenel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ve Ofla ilgili fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette Gökhan Orkun Şenel’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Of Belediye Başkanı Salim Sarıalioğlu, “İlçemize atanan Of İlçe Emniyet Müdürümüz Gökhan Orkun Şenel’e öncelikle yeni görevinde başarılar diliyorum. Of’umuza hoş geldiniz” dedi.

Emniyet Müdürü Şenel’in Of’a atanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sarıalioğlu, “Yeni görevinizin gerek şahsınız gerekse Of’umuz için hayırlı olmasını diliyor; sizin ve ekibinizin, ilçemize yapacağı hizmetler için şimdiden teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Of’a en iyi hizmeti yapmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade eden Of İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Orkun Şenel, bu nazik ziyaretinden dolayı Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu’na teşekkür ederek, hep birlikte Of’u daha güzel günlere taşımanın gayreti içerisinde olacaklarını belirtti.