Orhangazi Belediyesi'nden Of Belediyesi'ne Ziyaret

Orhangazi Belediyesi'nden Of Belediyesi'ne Ziyaret

Orhangazispor’un Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacağı Çaykur Rizespor maçı için Trabzon’a gelen Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazispor Kulüp Başkanı Recep Alemdar ve Orhangazi Belediyesi Meclis üyesi Mehmet Şahin ile birlikte Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret etti. Başkan Sarıalioğlu ve meclis üyeleri tarafından ağırlanan Başkan Çağlayan’a yöresel Karadeniz Puşi’si hediye edildi.

Ziyaretten dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, ilçemiz genelinde sürdürdüğü çalışmalarla ilgili bilgileri Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ile paylaştı. Belediye Başkan Salim Salih Sarıalioğlu’nun kendisine gösterdiği ilgi ve samimiyeti için teşekkür eden Başkan Neşet Çağlayan’da Orhangazi Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalar ve geliştirdikleri projeler konusunda bilgiler verdi. Yapılan hizmetler ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunmalarının ardından, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na çalışmalarında başarılar diledi.

SARIALİOĞLU’NDAN KARDEŞ ŞEHİR TEKLİFİ

Of Belediye Meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Başkan Çağlayan’a Of ile Orhangazi arasında bir kardeş şehir protokolü teklifinde bulundu. Başkan Çağlayan, teklifin son derece sevindirici olduğunu belirterek, bu konuyu Orhangazi Belediye Meclisinde görüşeceğiz. Biz de mutlu oluruz dedi.

ÇAĞLAYAN’A YÖRESEL KARADENİZ PUŞİ’Sİ

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazispor Kulüp Başkanı Recep Alemdar ve Meclis üyesi Mehmet Şahin’e yöresel Karadeniz Puşi’si hediye etti. Başkan Sarıalioğlu Puşileri kendi elleri ile başkan Çağlayan’a takdim etti.