Of Anadolu Lisesi'nde Tablet Dağıtım Töreni Gerçekleştirildi

Of Anadolu Lisesi'nde Tablet Dağıtım Töreni Gerçekleştirildi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Fırsatları Artırma ve Teknolojiyi İyileştirme Hareketi (Fatih) adıyla başlatılan proje kapsamında, öğrencilere tablet bilgisayar dağıtımı Of Anadolu Lisesi’nde törenle gerçekleştirildi.

Of Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen törene Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Stajyer Kaymakam Hasan Hüsnü Türker, Of Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mustafa Kasap, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Törende kısa bir konuşma yapan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Fırsatları Artırma ve Teknolojiyi İyileştirme Hareketi ile amaçlarının bilgi toplumu yaratmak ve eğitimde teknolojiyi yararlı kılmak olduğunu belirtti. Ayrıca tamamen dijital materyallerle eğitim görecek öğrencilerin dağıtılan tabletler sayesinde bilgiye anında ve daha hızlı şekilde ulaşacaklarını dile getiren Başkan Sarıalioğlu, dağıtılan tabletlerin hayırlı uğurlu olmasını diledi. Kaymakam Arslan ise, eğitime katkı sunmak ve çağa ayak uydurmak adına öğrencilere tablet bilgisayar dağıtıldığını belirtip, Fatih Projesi adı altında dağıtılan tabletlerin öğrenci, öğretmen ve okul idarecilerine hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri öğrencilere tabletleri tek tek takdim ettiler. Tablet dağıtımı sırasında öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Tören öğrencilerin tabletleri ile toplu olarak çekindikleri fotoğrafların ardından son buldu.