Of Teknoloji Fakültesi'nde Hamsi Şenliği

Of Teknoloji Fakültesi'nde Hamsi Şenliği

Bu sene birincisi gerçekleştirilen hamsi şenliğine katılım yüksek olurken, öğrenciler şenlikte sınav streslerini de attılar.

Of Teknoloji Fakültesi’nde hamsi şenliği düzenlendi. Şenlikte bol bol hamsi yiyen öğrenciler, müzik eşliğinde eğlenerek, sınav stresi atarak felekten bir gün yaşadılar.

Of Teknoloji Fakültesi’nde bu yıl birincisi gerçekleşen hamsi şenliği okul bahçesinde yapıldı.

Şenliğe katılan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Öğrenci arkadaşlarımızın Of’taki öğrencilik hayatlarının daha rahat, huzurlu ve eğlenceli geçirebilmeleri için belediye olarak elimizden gelen her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Hamsi şenliği de bunlardan birisi. Vize döneminden çıkan öğrencilerimiz için bu şenlik stres atmak ve rahatlamak için iyi bir organizasyon. Belediye olarak bu gibi üniversite etkinliklerine desteklerimiz artarak devam edecek” dedi.

Of Belediyesi’nin sponsorluğunda Of Teknoloji Fakültesi’nin organizasyonu çerçevesinde gerçekleştirilen şenlikte, bol bol hamsi yiyen öğrenciler, kemençe ve müzik eşliğinde gönüllerince eğlenerek, hem felekten bir gün yaşadılar hem de vize sınavları sonrasında stres atmış oldular.

Of Teknoloji Fakültesi yöneticileri, bu yıl birincisi gerçekleşen hamsi şenliğine sponsorluk yapan Belediye Başkanına ve katılımcılara teşekkür ederek, şenliğin; havanın da güzel olmasıyla amacına uygun şekilde yapıldığını bildirdiler.

Şenliğe ayrıca İlçe Kaymakamı Eren Arslan, Of Teknoloji Fakültesi Dekanı Ahmet Birinci, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurt Müdürü Ali Tarakçı ile daire amirleri, okulun akademisyen ve idari personelleriyle öğrenciler katıldı.