Of Emniyet Müdüründen Başkan Sarıalioğlu'na İadeyi Ziyaret

Of Emniyet Müdüründen Başkan Sarıalioğlu'na İadeyi Ziyaret

Of Emniyet Müdürü Gökhan Orkun Şenel ve Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Güven, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na iadeyi ziyarette bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Of Emniyet Müdürlüğü görevine başlayan Gökhan Orkun Şenel’e ilk hayırlı olsun ziyareti Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu tarafından gerçekleştirilmişti. Müdür Gökhan Orkun Şenel’de iadeyi ziyarete ilk olarak Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu ziyaret ederek başladı.

Ziyarette Of’un gelişmiş bir ilçe olduğunu kaydeden Müdür Şenel, “Türkiye’nin en güzel ilçelerinden birinde görev yapmaktan dolayı gururluyum. Of’a ve Oflulara özverili bir çalışma ile hizmet ediyoruz. Vatandaşımız günün 24 saatinde polis merkezlerimize gidip, dertlerini paylaşabilirler. İlkemiz vatandaşa güler yüzle hizmet etmektir. Belediye Başkanımız Sayın Salim Salih Sarıalioğlu, sağ olsun, tüm kurumlara olduğu gibi polis teşkilatımıza da her konuda destek veriyor. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Emniyet Müdürü Şenel’e başarılar dileyen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, ilçemizin huzuru ve güveni için tüm kurumlarla birlikte çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Sarıalioğlu, “Of İlçemiz huzurlu ve güvenli şehirlerden bir tanesi. Organize suç örgütü olsun, belli yapılaşma olsun yok. Bu anlamda bugüne kadar görev yapmış bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve yeni müdürümüze de çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sarıalioğlu, “Of Belediyesi olarak Emniyet teşkilatımıza her zaman, her konuda yardımcı oluyoruz. Of’un huzuru için tüm kurumlar üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapıyor. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor, tekrar başarılar diliyorum”  ifadesini kullandı.